Кістковий замінник CERABON | Botiss

Структура поверхні іншого
кістковозамінного матеріалу
тваринного походження

Структура поверхні cerabone®:
нано-, мікро- і макропориста
поверхня

Фактор успіху:

Структура

сerabone® - кістковий замінник тваринного походження із макро-, мікро- та нанопористою структурою і надзвичайно наближеною до природної системою архітектоніки та сполучення внутрішніх пор для забезпечення кращого проникнення рідин, поживних речовин, кровоносних судин, протеїнів, факторів росту, кісткових та стовбурових клітин“ .

“Нано- та макропориста структура матеріалу створює основу для негайного поглинання рідин та крові, а мікропориста структура сприяє швидкій реакції капілярів“ .

”Поєднання внутрішньої системи сполучених макропор із особливою рельєфністю гарантує прискорену пенетрацію кровоносних судин, клітин та протеїнів у гранули сerabone® і гомогенну адгезію до частинок матеріалу з високою ефективністю його остеоінтеграції”.

Рідини та біохімічні сполуки НАНО / кісткові клітини і фактори росту МІКРО / кровоносні судини та стовбурові клітини

Гідрофільність іншого кістково-
замінного матеріалу

Гідрофільність cerabone®: швидке
та ефективне поглинання крові

Фактор успіху:

Гідрофільність

“Швидке та повне поглинання гранулами сerabone® крові чи фізіологічного розчину є визначальним критерієм як легкості їх застосування, так і формування нової кістки з досягненням оптимального клінічного успіху”.

“Активна пенетрація капілярів забезпечує швидке та ефективне проникнення біохімічних сполук, клітин, факторів росту всередину тривимірної пористої трабекулярної структури сerabone®, забезпечуючи надійність та передбачуваність використання цього матеріалу у щоденній клінічній практиці”.

Фактор успіху:

Безпека та передбачуваність

сerabone® від botiss biomaterials є природним, виключно біологічним матеріалом, 100% виробленим у Німеччині, із задокументованими клінічними результатами та безпекою у застосуванні. І продукт, і процес його виробництва повністю відповідають всім вимогам чинного законодавства Німеччини та відповідних органів ЄС у питаннях безпеки застосування ксенографтів, зокрема найвищимстандартам безпеки від коров’ячої губчастої енцефалопатії (BSE)”

“Власний, запатентований процес виробництва ґрунтується на обробці тваринної кістки високими температурами з досягненням чистоти, біоміметики та рельєфності структури оптимальних для адгезії клітин на поверхніматеріалу. Такий процес виробництва забезпечує видалення всіх органічних компонентів та протеїнів і виключає всі можливі імунологічні реакції”

Фактор успіху:

Відмінний клінічний результат

“Унікальна біофункціональність сerabone® від botiss biomaterials забезпечує відмінні клінічні результати із високим рівнем передбачуваності,
об’ємної та механічної стабільності, повної інтеграції та щільності кістки для великої кількості клінічних показів, доведених сотнями тисяч успішних операцій у всьому світі”

“Успішність кісткової та м’якотканинної регенерації із сerabone® у всіх пов’язаних із формуванням кістки, сферах застосування (до прикладу, ЩЛХ, ортопедія, травматологія, дитяча хірургія) підтверджена понад 12-річним досвідом”

д-р Фернандо Ройяс-Віскайя

Професор кафедри ортопедичної стоматології Університету Північної Кароліни (США) і Середземноморського інституту протезування м.Кастейон (Іспанія)

Застосування cerabone® від botiss / Направлена кісткова регенерація

cropped-logo_white

Про нас

Контакти

© 2022 Created with Royal Elementor Addons